Kølerum og fryserum​ til erhverv

Er du og din virksomhed i eksempelvis Odense, Assens, og på det øvrige Fyn på udkig efter en fremtidssikret totalløsning inden for kølerum eller fryserum? Syddansk Køleteknik er din professionelle samarbejdspartner, hvad enten du har brug for store eller små systemer inden for køle/fryseanlæg.

​Vi er leveringsdygtige i en bred vifte af tilpassede løsninger inden for kølerum og fryserum til storkøkken i erhvervslivet. Da vi udfører både salg, levering og montering af fryse- og kølerum, kan vi tilbyde dig en samlet løsning til en særdeles attraktiv pris.


​Bred erfaring inden for etablering af køle-/fryserum​

​Vi har i tidens løb hjulpet et væld af danske virksomheder med etablering, servicering og vedligeholdelse af køleteknik. Vi har hjulpet restauranter, gartnerier, planteskoler og mange andre brancher. Alle vores løsninger er gennemtestede kvalitetsprodukter med en lang levetid.​

Ved montering af fryse- og kølerum er det altafgørende for anlæggets holdbarhed og levetid, at monteringen foregår helt efter bogen.

 Vores dygtige montører har mange års erfaring, og kan garantere en montering i absolut højeste kvalitet.

Servicering og vedligehold af fryse- og kølerum

Vi tilbyder desuden omfattende service og garanti på alle vores produkter. Vi kan varetage den løbende servicering og vedligeholdelse af den køleteknik, vi har leveret til din virksomhed. 

Så er du sikret hurtig hjælp, hvis uheldet skulle være ude, vi kan til byde dig et samlet produkt til en særdeles attraktiv pris.

Ring i dag for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed

Hvis du har spørgsmål om løsninger eller priser inden for kølerum og fryserum , er du altid velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 23 66 06 09 og hør mere om mulighederne. 

Du kan også sende en e-mail til info@syddanskkoeleteknik.dk eller benyt vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Vil du ringes op af os?

Send dine oplysninger til os gennem formularen. ​Vi vil kontakte dig hurtigst muligt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Syddansk Køleteknik ApS

CVR: 33388063​